Lagerhotel til opbevaring af dine ejendele

Med vores lagerhotel er det muligt at få opbevaret dine møbler, personlige ejendele og andet, hvis du er i pladsmangel, mellem to boliger eller flytter til udlandet for en periode. Med vores lagerhotel henvender vi os ofte til private kunder, men tilbyder også opbevaring til forskellige boligselskaber. Vi har bl.a. kunder der benytter sig af vores lagerhotel fra Haslev, Vordingborg, Næstved og Præstø.       

 

Lagerhotel med adskillige opbevaringsmuligheder

Vores lagerhotel består af store og rummelige lokaler, som er indrettet til formålet. Vores opvarmede lagerfaciliteter består af ventilationer, så lokalerne fremstår tørre og brugbare.

Hvis du selv ønsker at aflevere dine møbler, er dette også muligt. Vi vil herefter samle dine ting og anbringe dem på lagerhotellet. Der bliver desuden registreret en kontrakt på dine ejendele, så alle ting bliver noteret korrekt. Det er også muligt at leje en af vores mindre containere, hvis der ønskes en billigere løsning end lagerhotel.  

 

Self Storage

Ved vores Self Storage-lager har du mulighed for at leje en boks på 3-9 m2. Her får du din personlige kode og nøgle, så du har adgang til dine ejendele 24 timer i døgnet. Du afleverer selv de ting, som du gerne vil have opbevaret, og der bliver ikke registeret hvilke ejendele, du har opmagasineret.

Dette er en billigere løsning, end vores traditionelle møbelopbevaring, da du klarer det hele selv. Vi kalder det et ”gør det selv-lager”. 

 

Kontakt os

Ønsker du at bestille en plads på vores lagerhotel, eller blot høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os på 22 62 10 55

Vil du helst gerne klare din flytning selv, så kan du også leje en flyttebil hos Ørslev Flytteforretning ApS

ØRSLEV FLYTTEFORRETNING ApS

Københavnsvej 319
4760 Vordingborg

Tlf. 55 98 10 55

flyttemanden@email.dk

CVR: 40966145


Ørslev Flytteforretning | Københavnsvej 319 | 4760 Vordingborg | Tlf.: 55 98 10 55 | CVR: 40966145 | flyttemanden@email.dk
| Cookiepolitik | Sitemap
Top