Møbelopbevaring på Sydsjælland

Har du brug for møbelopbevaring for en periode, så kan vi tilbyde opbevaring af dine møbler og ejendele på vores møbellager i Ørslev ved Vordingborg. Vores lagerfaciliteter er med overvågning og klimakontrol, så deres indbo tilbageleveres i præcis samme stand, som da det blev indleveret.

 

Vi klarer det hele - Fra flytning til møbelopbevaring

Hvis du som kunde ønsker at overlade alt ansvar til os, kan vi stå for hele flytningen. Altså, vi foretager alt fra nedpakning af indbo til transport af møblerne. Vi har også kunder, som selv kommer med de ting, de ønsker at få i møbelopbevaring på vores lagerhotel. Uanset om du bor i Vordingborg, Præstø, Næstved eller Nykøbing Falster, kan du få opbevaret dine ejendele.

 

Møbelopbevaring ved udlandsophold og andet

Hos Ørslev Flytteforretning tilbyder vi møbelopbevaring, hvis du f.eks. skal på udlandsrejse, udstationeres eller blot skal flytte ud af dit hus, men ikke har fundet den nye bolig endnu.

Mange af vores kunder har i en periode behov for opbevaring, dette kan være alt fra en måned til flere år. Uanset hvor lang tid der ønskes, kan vi tilgodese vores kunders individuelle behov og ønsker.

Vi udlejer vores lagerhotel for 60 kr. pr m3 i måneden. Så hvis du blot ønsker at opbevare få møbler eller ejendele, er dette ikke et problem.

 

Vi tilbyder nu også Self Storage

Som noget nyt, tilbyder vi nu også Self Storage, hvor du har adgang til din opbevaring 24 timer i døgnet.

Her får du din egen kode og nøgle til dit depot, som findes fra 3-9 m2. Vores nye "Self Storage-lager" er en del af vores nuværende møbelopbevaringslager, dog er de adskilte, så kunden kun har adgang til sin personlige boks. Der er pakke- og flytteværktøj til rådighed.  

Hvis du selv ønsker at flytte, så har du også mulighed for at leje en flyttebil igennem Ørslev Flytteforretning. 

ØRSLEV FLYTTEFORRETNING

Dyrlevvej 9, Dyrlev
4720 Præstø

Tlf. 55 98 10 55
Mobil: 40 15 10 55
flyttemanden@email.dk


Ørslev Flytteforretning | Dyrlevvej 9, Dyrlev | 4720 Præstø | Tlf.: 55 98 10 55 | Mobil: 40 15 10 55 | CVR: 13561508 | flyttemanden@email.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top