Møbelopbevaring på Sydsjælland

Har du brug for møbelopbevaring for en periode, så kan vi tilbyde opbevaring af dine møbler og ejendele på vores møbellager i Ørslev ved Vordingborg nær Haslev og Næstved. Vores lagerfaciliteter er med overvågning og klimakontrol, så dit indbo tilbageleveres i præcis samme stand, som da det blev indleveret.

 

Vi klarer det hele - Fra flytning til møbelopbevaring

Hvis du ønsker at overlade alt ansvar til os, kan vi stå for hele flytningen. Altså, vi foretager alt fra nedpakning af indbo til transport af møblerne. Vi har også kunder, som selv kommer med de ting, de ønsker at få i møbelopbevaring på vores lagerhotel. Uanset om du bor i Vordingborg, Præstø, Næstved eller Haslev har du nemt adgang til dine ejendele.

 

Møbelopbevaring ved udlandsophold og andet

Hos Ørslev Flytteforretning ApS tilbyder vi møbelopbevaring, hvis du f.eks. skal på udlandsrejse, udstationeres eller blot skal flytte ud af dit hus, men ikke har fundet den nye bolig endnu.

Mange af vores kunder har i en periode behov for opbevaring, dette kan være alt fra en måned til flere år. Uanset hvor lang tid der ønskes, kan vi tilgodese dine individuelle behov og ønsker.

Vi udlejer vores lagerhotel for 60 kr. pr m3 i måneden. Så hvis du blot ønsker at opbevare få møbler eller ejendele, er dette ikke et problem.

 

Vi tilbyder nu også Self Storage

Som noget nyt, tilbyder vi nu også Self Storage, hvor du har adgang til din opbevaring 24 timer i døgnet.

Her får du din egen kode og nøgle til dit depot, som findes fra 3-9 m2. Vores nye "Self Storage-lager" er en del af vores nuværende møbelopbevaringslager, dog er de adskilte, så du som kunde kun har adgang til din personlige boks.  

Hvis du selv ønsker at flytte, så har du også mulighed for at leje en flyttebil igennem Ørslev Flytteforretning ApS. Der er pakke- og flytteværktøj til rådighed. 

ØRSLEV FLYTTEFORRETNING ApS

Københavnsvej 319
4760 Vordingborg

Tlf. 55 98 10 55

flyttemanden@email.dk

CVR: 40966145


Ørslev Flytteforretning | Københavnsvej 319 | 4760 Vordingborg | Tlf.: 55 98 10 55 | CVR: 40966145 | flyttemanden@email.dk
| Cookiepolitik | Sitemap
Top